Savjeti

Aktualni stil na 115 m²

Aktualni stil na 115 m²

Čim uđete u ovu kuću, prva stvar koja privlači pažnju je veličanstvena terasa od 23 m2 okolni dio kuće. To je bio jedan od glavnih razloga koji je nagnao svog trenutnog vlasnika, mladog samca, da ga stekne. Stan, koji se nalazi u barselonskom gradu Gava, Ispunio je sve uslove da postane njegov dom. Njegova 115 m2 Savršeno su se prilagodili vašim potrebama, uživa u obilnoj blistavosti, pored veličanstvenog pogleda na Sredozemno more i planine, a nalazi se u urbanizacija s bazenima i vrtnim površinama. Pomislio je da bi mogao sam da se pobrine za ukras; pitanje koje uopće neće biti komplicirano, jer će samo zahvatiti ideje i rješenja koja su odabrana iz našeg časopisa. Željela sam modernu i modernu kuću, ali bez suvišnosti; To je, prije svega, bilo funkcionalno, sa osnovnim namještajem za postizanje udobnih i prostranih okruženja. Pozadina ne može biti bolja: bijela boja zidova bila je savršena za postizanje spokojne i mirne atmosfere, kao i svježih i dvoličnih soba; Osim toga, lako se integrira u bilo koji ukrasni stil, ovisno o korištenim kontrastnim bojama.

U ovom slučaju se koristile smeđe i crne nijanse; mješavina koja je ne samo rezultirala vrlo muževnim urbanim šik stilom, već je i spriječila da sobe budu previše hladne. On plutajući parket, doprinelo da se ta toplina poboljša. Ali predispozicija za drvo nije se smanjila samo na kolovoz; vlasnik je odabrao namještaj različitih nijansi i sorti, te ih kombinirao s komadima biljnih vlakana i sitnim detaljima od čelika i stakla; Iako od različitih materijala, svi imaju zajednički dizajn jednostavnih i rafiniranih linija. Pri odijevanju okruženja izabrao je prije svega tkanine i presvlake glatki, u bijelim i sirovim tonovima, dodani diskretni i suptilni potezi u upečatljivijim bojama, u rasponu od narančaste do crne preko čokolade i zlata.

Kupatilo glavne spavaće sobe zaslužuje zaseban spomen; dizajnirao arhitekt Eduard Esteller, je Dva nezavisna područja: tuš i umivaonici. Prva je podignuta nekoliko centimetara od tla kako bi se spriječio protok vode, a unutrašnjost je bila prekrivena podom od tikovine kako bi se izbjeglo klizanje. Osim toga, bio je zatvoren prozirnim staklenim zaslonom koji omogućava prolazak svjetlosti. Zatim je postavljena mramorna radna ploča u koju su ugrađeni sudoperi.

Oglašavanje - Nastavite čitati ispod. Dnevni boravak bio je ukrašen namještajem od drva i vlakana, a detalji su od čelika i stakla.

Što se tiče raspona boja, presvlake u bijelim i sirovim tonovima bile su u kontrastu s drugim tamnim, gotovo crnim. Glavni zid na kojem počiva televizor vizualno dijeli dnevni boravak i blagovaonicu.

Pogled na dnevni boravak.

Na prozore su bile postavljene roletne od letvica od drva obojene bijelom bojom koja omogućuju postupno osvjetljavanje svjetla u različito doba dana. Roletne na Cado. Kauč ​​i stolić od kave od tikovine, oboje.

Blagovaonica je bila ukrašena velikim pravokutnim stolom, sa čeličnom konstrukcijom i staklenim vrhom, te četiri stolice od vlakana.

Potkrovlje stolica i lampe za rupe. Sve iz Inthai-a. Stol je dizajn vlasnika. Pribor, na prodaju u Huerta de San Vicente.

Rješenje

Kuhinjski namještaj bio je raspoređen na dva paralelna fronta; u jednoj su bili koncentrirani uređaji - hladnjak, tanjur, pećnica i mikrovalna pećnica, a u drugom je ugao bio rezerviran za dnevnu blagovaonicu.

U dnevnoj sobi bio je postavljen drveni namještaj kolonijalnog stila, koji djeluje kao knjižara.

Uz to, pored fotelje i podne svjetiljke, čini ugodan kutak za čitanje koji je savršeno uklopljen u dnevni boravak. Nameštaj, od Inthai. Fotelje u mjestu Cado.

Spavaća soba uživa u obilnoj svjetlini.

Kako bi spriječili da višak sunca sobu učini toplim ili ne baš ugodnim prostorom, vrata koja vode na terasu bila su odjevena prozirnim zavjesama, vrlo laganim. Zavjese i klupe, u Cadou.

Glavna spavaća soba bila je ukrašena u crno-bijelim tonovima.

Radna letvica djeluje kao uzglavlje; na ovoj su podržane dvije slike s orijentalnim motivima, Inthai. Teksturani jorgan. Jastuci su od Inoïta.

Dobra ideja

Tuš je postavljen pored prozora, u odvojenom prostoru koji je nešto viši od ostatka kupatila. Da ne bi došlo do proklizavanja, unutrašnjost je bila prekrivena podom od tikovine. Uz to, bio je zatvoren prozirnim staklenim zaslonom koji omogućava prolazak prirodne svjetlosti u područje sudopera.

BOJE KUĆE

Kombinujte drveni namještaj s neutralnim pozadinama i tamnim presvlakom. Predlažemo tri nijanse tvrtke Bruguer: bež, pločicu i braon F8.20.80, E0.50.40 i E8.20 70.