+
Komentari

Prije i poslije: Pod pun svjetla i boje

Prije i poslije: Pod pun svjetla i boje

"Kad uđemo u kuću, nađemo mračan i vrlo razdvojen pod, s vrlo malim boravkom koji se nisu prilagodili trenutnim propisima, potpuno neprimjeren trenutnom načinu života i koji nije ponudio nikakvu udobnost. "Ovo objašnjavaju iz studije Kaleidoskop o stanju u kojem se nalazila kuća u koju su pojedini vlasnici stavili u ruke reformu i učinite da se ističu među ogromnom ponudom kuća za odmor u Valenciji. "Znali su da će slike koje podijele biti prvi dojam koji će stanar imati", kažu dizajneri interijera.

Prvo što su učinili bilo je otvaranje njihove unutrašnjosti. "Stanovanje je moralo biti proporcionalno, dosljedno i uravnoteženo", kažu oni. Da biste to postigli, rušili su pregrade i pridružili se sobama, što rezultira velikim prostorom koji dijele dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, odakle se odlaze dvije spavaće sobe i kupaonica. Ali, iako su je pokušavali ukloniti iz 60-ih, u kojoj se ova kuća činila zaglavljena, nisu željeli potpuno izbrisati svoju prošlost i ispoštovali su kalupe i medaljone ovog doba koje su nadograđivali slikarstvom i sa okvirnim kompozicijama. Boja je odigrala i vodeću ulogu: „Bijelci i plavci daju svjetlost kući i odraz su onoga što turisti traže: sunce, more i plaža“, kažu dizajneri koji su završili obnavljanje poda komadima niska cijena Jednostavni oblici i prijateljske teksture. "Prije završetka posla, vlasnici su već dobili neke ponude, to je unajmljeno u rekordnom roku." Izazov je ostvaren.

www.kaleidoscope.es

Oglašavanje - Nastavite čitati ispod prvog dojma

Kaleidoscope studio zna što se računa kada tražite stan za iznajmljivanje. Iz tog razloga, nastojao je istaknuti ovaj dom Valencije otvarajući prostore i koristeći boju.

Ulaz

Police i zidna reflektora čine dvoranu.

Dijeliti znači živjeti

Javna površina sabrana je u jedinstven prostor koji dijele dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja.

Otvorena kuhinja

Zauzima čitav zid prostora.

Svjetlo i boja

Koristili su plavu i bijelu boju da bi joj dali svjetlost i pamtili more.

Marcos

Kompozicija okvira pored originalnog medaljona iz 60-ih godina unosi dinamičnost na plafon.

Dodiri boje

Prednji dio radne površine bio je ukrašen svijetlim tonovima.

Integracija

U kuhinjskim se ormarima koristili su isti materijali i boje ostatka namještaja, integrirajući ga savršeno vizualno.

Podigni nivo

Bojanje posljednjeg dijela gornjeg dijela zida i plafona istom nijansom plave uspjelo je vizualno podići.

Vegetacija

Pored ulaza u spavaću sobu, stubište s biljkama donosi prirodni dodir.

Glavna spavaća soba

Dvije fotografije ukrašavaju uzglavlje.

Operacija izlaza

Spavaća soba ima direktan pristup dvorištu.

Vanjski život

Natkriveni popločani dio dvorišta bio je na raspolaganju u svako doba godine.

Ostanite prazni

Pogled na kupatilo. Okruglo ogledalo unosi kiparski dodir u cjelinu.

Razmislite okomito

Police i police za kapute pružaju dodatni prostor za odlaganje.

Druga spavaća soba

Uređena po istoj estetici kao i ostatak kuće.

New airs Kat prije

Bio je u jako lošem i vrlo zastarelom stanju.

Salon prije Prije Prije

Krovni medaljoni su zadržani i nadograđivani bojom.

Spavaća soba prije Kupatilo prije Rolete Balkon Dvorište prije


Video: Optical illusions show how we see. Beau Lotto (Januar 2021).